Usool ad-deen (religionens rødder) for børn

I Allahs navn, den mest gavnlige, den mest barmhjertige

Usool ad-deen (religionens rødder) for børn

 

Kurset "Usool ad-Deen" er samlet og redigeret af frivillige eksperter og lærere i Mohammad (PBUH) Scientific and Cultural Foundation Office for Kids and Teens (Khaane Koodak va Nojavan in Farsi). Dette kursus er passende for børn i alderen 8-12. Kurset sigter mod at hjælpe de studerende med at få grundlæggende viden om Shia-Islam, herunder tro og doktrin.

   


Lektion 14: Zuhoors smukke tidsalder

(Imamah – Del 3) 

Forfatter: Zahra Moradi

Oversat af: Amir Mehdi Mahmoudian Darvishani


     

Instruktiv note: Vores bønner og ønsker kan fremskynde Imam Zamans (AS) Zuhoor (gentagelse). Lad os fra vores dybe hjerter bede til Gud om imamen igen

    

Indhold:

Sidste gang talte vi om den levende Imam i vores æra. Vi forklarede, at folk generelt blev afskåret fra at møde og anerkende imamen. Det skyldes, at folk ikke værdsatte de tidligere Imamer ordentligt, og elleve Imamer blev martyrdød efter hinanden. Så Gud tog den sidste Imam ud af folks adgang og har holdt imamen ukendt, indtil folk ønsker ham og accepterer ham. På trods af at Imam Zaman (AS) bor blandt os, kan folk ikke genkende ham, og han bliver ubemærket af mennesker. Denne tilstand kaldes Ghaybat (okkultation).

Selvom Imamen er i Ghaybat og bor uden at blive anerkendt, er den af ​​Allah den Almægtige magt i stand til at se os, høre os og være opmærksom på vores tilstand, uanset hvor vi er. Vi kan tale med Imamen med vores eget sprog og snakke med ham, for eksempel ved at fortælle ham vores problemer, og hvor meget vi elsker ham og ønsker at se ham så hurtigt som muligt.

I øvrigt! Vi lavede en aftale sammen. Hvad var vores aftale?

Korrekt! At starte vores dag med at sende vores Salaam til Imam Zaman (AS) hver eneste dag. Med andre ord, ligesom at sige god morgen til vores familie eller venner hver morgen, skal vi sende vores Salaam til vores elskede Imam som en del af vores daglige hilsener.

Bestemt, Imam Zaman (AS) hører os og bliver glad, hver gang vi tænker på ham.

Mine kære studerende! Imam Zaman (AS) er så meget venlig over for os. Han bryr sig om os og beder for os. Vores problemer og sorger får ham til at blive trist. Han bliver glad, når vi er moralsk gode og glade.

Han håber, at hans Ghaybat varer kort tid, så han kan hjælpe hver enkelt person på jorden med et moralsk lykkeligt og velstående liv. Når Imam Zaman (AS) kommer (dukker op igen), vil der ske mange gode ting. For eksempel vil ingen længere blive syg eller lide af sygdom. Der vil ikke være noget sted for folk at mobbe eller irritere hinanden. Velsignelserne ved hans genoptræden vil ikke være begrænset til menneskelige og dækker alt. Selv vilde dyr og rovdyr vil ikke være farlige længere; for eksempel vil løver eller ulve ikke være får, snarere være deres venner! Der skal ikke være mere krig. Ingen vil blive fundet fattige eller triste. Han vil med Allahs Almægtiges kraft bringe mange velsignelser for alle skabninger. Dette er grunden til, at Imam Zaman (AS) ønsker, at hans Ghaybat snart slutter.

Men hvornår slutter Ghaybat af Imam Zaman (AS)? Hvor længe har Imam (AS) brug for at leve hemmeligt og anonymt?

Ingen ved de nøjagtige svar. Vi ved ikke, hvornår hans Zuhoor finder sted (hans Ghaybat slutter) , men ...

Det vigtige punkt er, at forsinkelsen eller fremskyndelsen af ​​hans Zuhoor afhænger af os!

Hvad betyder det?

Det betyder, at vores handlinger kan forsinke eller bevæge Guds tilladelse til Zuhoor til at finde sted.

Hvilke af vores handlinger påvirker Zuhoor ?

En af vores vigtigste handlinger, der kan fremskynde Zuhoor, er vores stærke ønske og rene bønner for det. Hvis en stor gruppe mennesker rent beder Zuhoor fra Gud, bevæger han det fremad.

Har du nogensinde set nogen stå over for et problem, mens ingen kan hjælpe med at løse det? Forestil dig, at en af ​​vores kære bliver syg, mens ingen af ​​lægerne kan behandle tilstanden. Hvor desperat ville vi være i den situation? Hvordan ville vi bede?

Sikkert med hele vores væsen! Vi beder fra vores dybe hjerte til Gud om at løse dette problem. Hvis vi beder Gud på en sådan måde om at bringe Zuhoor af vores venlige Imam frem, vil vores bønner blive imødekommet.

Jeg er sikker på, at I alle, ligesom Imam Zaman (AS), stærkt ønsker, at Zuhoor snart skal finde sted, så på det tidspunkt kan alle verdens mennesker leve med velfærd, sundhed, sikkerhed og reel lykke. Så lad os nu bede med fuld opmærksomhed og fra vores dybe hjerte til Gud for Zuhoor af Imam Zaman (AS). Bestemt betyder vores bønner noget, og vores holdninger i livet påvirker Zuhoor .

”Åh store Allah! Sørg for, at Zuhoor af vores Imam sker snart; Hjælp os venligst til at leve moralsk som sådan, som Imam Zaman kan lide; Amen!”

 

Mohammad Foundation

 

Join us