Usool ad-deen (religionens rødder) for børn

I Allahs navn, den mest gavnlige, den mest barmhjertige

Usool ad-deen (religionens rødder) for børn

 

Kurset "Usool ad-Deen" er samlet og redigeret af frivillige eksperter og lærere i Mohammad (PBUH) Scientific and Cultural Foundation Office for Kids and Teens (Khaane Koodak va Nojavan in Farsi). Dette kursus er passende for børn i alderen 8-12. Kurset sigter mod at hjælpe de studerende med at få grundlæggende viden om Shia-Islam, herunder tro og doktrin.

   


Lektion 11: Profeternes fælles mission

(Nubuwwah – Del 2)

Forfatter: Zahra Moradi

Oversat af: Amir Mehdi Mahmoudian Darvishani


     

Instruktiv note: Vi skal respektere alle mennesker fra alle religioner, racer og etniske grupper.

   

Indhold:

Sidste lektion , vi talte om Nubuwwah og forklarede, at Gud, den mest venlige, har sendt 124.000 af sine mest venlige og moralske tjenere som profeter til at guide folk. Den første af dem var profeten Adam (AS) og den sidste profet var profeten Muhammad (PBUH).

{Her skal undervisere sende en Salawat, så børnene slutter sig til dem; det vil minde eleverne om sidste uges engagement.}

Profeter kom på forskellige tidspunkter, men alle havde en enkelt besked; dvs. der er kun én Gud, dvs. den eneste der har skabt alt og alle ting er under hans magt og kontrol (Laa ilaha illaAllah). Enhver, der ønsker at være lykkelig, vellykket og i sidste ende komme til himlen, skal kun tilbede Gud, dvs. den, der er den eneste Gud, og derfor har brug for at følge, hvad Gud har tildelt.

Ud over at invitere folk til kun at tilbede Gud, den eneste, og følge, hvad religionen instruerer, havde profeterne en anden vigtig mission. Dette var for at anerkende de tidligere profeter og forkynde den gode nyhed om den endelige profet; dvs. Muhammad (PBUH). sig en høj Salawat.

Alle foregående profeter havde forkyndt folk en god nyhed om, da Gud sendte den bedste og mest venlige profet, ved navn Muhammad (dvs. prisværdig), til komplet religion. Så mennesket ville nå permanent lykke og succes, hvis de fulgte ham. De havde informeret folk om tegn på hans profet, såsom hans karakteristika, opførsel, hans familie, hvor han blev født, hvilke ting der ville ske med hans komme og hans efterfølgere. De forklarede mennesker, at Gud, den mest venlige, fuldstændig beundrer og godkender Profeten Muhammad (PBUH). Derfor skal den, der elsker Gud, følge Profeten Muhammad (PBUH), så Gud vil elske ham”.[1]

Profeterne tog løfterne fra deres tilhængere om at acceptere, støtte og følge Profeten Muhammad (PBUH), hvis de var i live i sin tid.

Men der er altid en gruppe mennesker, der følger Satan i stedet for Gud og hans profeter.

Gennem historien, efter at en profet havde passeret en vej, spredte en gruppe mennesker altid løgnen om, at deres profet var den endelige profet, og deres religion var den sidste religion for at få magt. De ville bringe sig frem som efterfølgere til den forrige profet og erklære, at der ikke vil være flere profeter efter dette.

Nogle mennesker vil langsomt blive narret af disse løgne og tror, ​​at deres profet var den sidste profet, og ingen andre ville komme efter dem. For eksempel accepterede en gruppe mennesker profetens Moses profet (AS), men ikke de senere profeter som Profeten Jesus (AS) og Profeten Muhammad (PBUH).

Den gruppe mennesker, der kun accepterer profeter indtil Profeten Moses (AS) og ikke senere dem kaldes "jøder", og deres religion kaldes "jødedom".

Et andet eksempel er kristne, der accepterer Profeten Jesus (AS), men siger at der ikke er nogen profet efter ham, og at han er den sidste profet. Deres religion kaldes "kristendom".

Der er en anden gruppe mennesker, der accepterer både Profeten Moses (AS) og profeten Jesus (AS) og også tror på Profeten Muhammads (PBUH) profet som den sidste profet. De mennesker, der tror på og følger Profeten Muhammad (PBUH) kaldes "muslimer", og deres religion kaldes "Islam".

Vi har lært af vores venlige profet at være venlig og respektfuld over for alle. Selvom vores religion er forskellig fra jødernes og kristnes religion, og mange mennesker ikke accepterer Muhammad (PBUH) som profet, er vi alle tjenere for den samme Gud og må derfor være venlige over for alle mennesker.

Kære studerende, vores adfærd og handlinger, når vi følger vores profet, vil demonstrere venlighed og moral for vores Profet og de gode ting, som Islam lærer. Det ville tilskynde et andet folk til at lære mere om vores gode profet og religion, der kan få dem til at finde ud af sandheden.

Afslutningsvis er det altid værd at huske, at du som muslim skal opføre dig med venlighed, venlighed, retfærdig og moralsk over for alle mennesker, uanset hvad deres religion er. Dette er, hvad der i sidste ende er blevet illustreret af vores Profets opførsel.

 


[1]En henvisning til verset, "قُل إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي‏ يُحْبِبْكُمُ اللَّه‏"hvilket betyder, "[Åh Profet til folket] Sig, hvis du elsker Gud, så følg mig, så Gud også elsker dig". Den hellige Koran, Surah Āl ʻImrān, vers 31.

 

Mohammad Foundation

 

Join us